Hero D (Voice x Johnson) zesde op het VWF Prinsenstad dressuur

ONNK winnaar 2015 Hero D (Voice x Johnson) plaatste zich gisteravond onder amazone Cecile Smit als zesde in het sterke deelnemersveld van het VWF Prinsenstad dressuur. Fokker en eigenaar gefeliciteerd met dit 3-jarige talent!

Het is even stil geweest op onze Facebookpagina, maar we hebben zeker niet stilgezeten. Beide jonge paarden zijn inmiddels zadelmak en maken goede vorderingen. Hero D (Voice x Johnson)mocht dit gisteren laten zien tijdens Vwf Prinsenstad Dressuur te Delft. Een lange reis die zeker niet voor niets is geweest. In een sterk deelnemersveld met maar liefst 90 combinaties wist Hero vele grote namen achter zich te laten en een prachtige zesde plaats te behalen! Hij kreeg erg mooi commentaar van de jury en scoorde nergens lager dan een acht! Een prestatie van formaat, waar wij dan ook erg trots op zijn. Onderstaand een klein filmpje van gisteravond welke in het speciaal is gemaakt voor de fokker van Hero, Angelina van Driel. Hero D was het paradepaard van haar man Jan, die deze prestatie helaas niet meer heeft mogen meemaken. Wij hopen dat zij op deze manier, in deze voor haar zo moeilijke tijd, toch een beetje kan meegenieten van het succes van hun fokproduct.

Geplaatst door Tynaarlo Dressage op zondag 18 oktober 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *