Zambesi en Alexandro P-nakomelingen vallen op in Boyl

Gisteren vond de laatste voorselectie van een reeks van drie voorselecties plaats in Boyl. De jury mocht weer een groep fijne spring- en dressuurpaarden beoordelen waarbij de Alexandro P-nakomeling Harold (mv. Balzflug) eruit sprong met zijn voorkomen en stoere manier van bewegen. Tango-dochter Hevieni plaatste zich met een negen voor haar draf eveneens voor de finale. 

Bij de springpaarden waren het nakomelingen van Zambesi en Carrera VDL die hoge ogen gooiden en zich opnieuw mogen gaan bewijzen tijdens de finale aanstaande zaterdag in Tolbert. Zo noteerde Cuba Libre W.Z (Carrera VDL x Kannan) een acht en half voor onder anderen haar bascule, haar vermogen en haar reflexen. Ook de driejarige Ifrieda W (Zambesi x Accord II) misstaat niet in de finale met negens voor techniek achter en haar reflexen.

Onder ‘Einduitslag ONNK 2016’ zijn de uitslagen over alle drie de voorselecties gezamenlijk te zien en tevens welke paarden zich voor de finale in Tolbert geplaatst hebben aanstaande zaterdag 7 mei vanaf 18:30.

Bron: ONNK
Foto: Fotografie Mariol Middel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *