Prijs voor de beste vrijbeweger

Ook voor de beste vrijbeweger hebben we een mooie extra prijs in de aanbieding. De beste vrijbeweger krijgt 500 euro korting op een dekking van de hengst Spielberg, aangeboden door Team Nijhof. 

“Spielberg is een dressuurhengst om van te dromen. Met zijn bijna ideale type is hij een echte ‘Strahlemann’ en mede dankzij zijn geweldige bewegingsvorm behaalde hij als een van de weinige hengsten in Westfalen de titel premiehengst. Vader Sunny Boy is een alom geprezen zoon van Sandro Hit uit de Donnerhall-dochter Fantastica – de volle zus van beroemdheden Don Schufro en Don Primero. Spielbergs grootvader Rosier brengt het waardevolle bloed van Rubinstein I met zich mee, waardoor ook de beroemde stam van Olympisch kampioenen Ahlerich, Rembrandt en Amon de pedigree van Spielberg versterkt. Via moeder Rosiera gaat Spielberg terug op de Roncalli xx-dochter Rondula – tevens grootmoeder van het Grand Prix-dressuurpaard Last Minute van Ilka-Kerstin Geiss.

Naast maat en formaat voegt Spielberg ook een enorm stabiel karakter toe aan de dressuurpaardenfokkerij. Daarnaast beschikt Spielberg over veel ritme en balans in beweging en won hij de verrichtingstest in Zweibrücken op de dressuuronderdelen. Onder Joyce Lenaerts was Spielberg zelf tiende op het NK ZZ-licht en tweede op Geldrop Hippique, ” aldus Team Nijhof op hun website. 

De nakomelingen van Spielberg doen het goed in de sport.

Wij zijn als organisatie blij met deze extra prijs die Team Nijhof aanbiedt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *