ONNK overstijgt grenzen!

Het ONNK is een noordelijk kampioenschap vrijspringen en vrijbewegen voor 3 en 4 tot en met 7 jarige spring- en/of dressuurpaarden. Aan eerdere edities van het ONNK hebben verrassend veel paarden deelgenomen die nu op nationaal en internationaal niveau succesvol presteren.

Nieuw dit jaar is een 4e selectiedag in Flevoland. Hiervoor krijgt het bestuur van ONNK de medewerking van Maverick Stables te Lelystad. Mariëlle Vogelaar van Maverick Stables is toegetreden tot het bestuur van het ONNK en zegt het volgende over de samenwerking:

Wij zijn blij dat wij ons mogen aansluiten bij het ONNK. In het midden van het land zie je veel fokkers en weinig mogelijkheden om jonge paarden te laten zien. Doordat dit mogelijk is bij Maverick Stables in Lelystad denken wij daar een prachtige wedstrijd van te kunnen maken!

Maverick Stables is een familiebedrijf, pension, training en handelsstal dat zich kenmerkt door uitstekende faciliteiten, liefde en zorg voor het paard, waarbij dierwelzijn, veiligheid en plezier voorop staan. Wij proberen de paardensport in Flevoland te promoten door verschillende activiteiten te organiseren van Working Equitation, tot reguliere KNHS dressuur en spring concoursen, lessen en oefenparcoursen. Ook faciliteren wij het KWPN stamboekkeuring juli 2020 wat mooi aansluit bij het ONNK.

Het bestuur is zeer verheugd met de enthousiaste inzet van Maverick Stables om het voor meer Noordelijke paardeneigenaren mogelijk te maken aan deze competitie deel te nemen.

Ook is het bestuur verheugd over het feit dat de voorselectie in Groningen op een nieuw locatie is. De voorselectie voor Groningen zal worden georganiseerd in de 5 sterren accommodatie Manege de Veenhoeve te Appingedam.

De voorselecties zijn op de volgende dagen en locaties

11 april Friesland Celebrity Stables  Boyl
18 april Flevoland Maverick Stables Lelystad
25 april Drenthe Manege de Rietweg Bronneger
2 mei Groningen Manege de Veenhoeve Appingedam

De finale zal plaatsvinden in de HJC Manege te Tolbert op zaterdag 9 mei.

Deelnemers kunnen zich met ingang van vandaag inschrijven (klik hier).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *