Morgenavond (7 mei) ONNK finale in Tolbert vanaf 18:30!

Na de succesvolle editie van vorig jaar streeft het ONNK dit jaar wederom naar een mooie en druk bezochte finale in Tolbert. Juryleden Freek van der Laan, Matty Marissink en Klaas Iwema hebben hun best gedaan om de beste vrijbewegers en vrijspringers te selecteren voor onze finale op zaterdag 7 mei 2016 in de HJC Manege te Tolbert. Op onze voorselecties hebben we al kunnen genieten van fijne paarden, onze finale belooft dan ook één met kwaliteit te worden!

Vele oud-ONNK deelnemers zien wij terug in de sport en laten ons zien dat het ONNK een uniek Noordelijk platform is waar sport, fokkerij en handel bijeenkomen. Zo springt bijvoorbeeld Djumpsina SFN (Zürich x Manhattan) zichzelf momenteel in ‘the picture’ onder Gerco Schröder. Deze vermogende merrie werd in 2011 derde op het ONNK, en zo zijn er nog vele anderen.

Aan Arnold Kootstra (K.W.P.N), Bert van den Oetelaar (A.E.S.) en Hellen Rotteveel (N.R.P.S.) de schone taak om de kampioenen van het ONNK 2016 aan te wijzen. Horses2fly zal de overall-kampioen zijn of haar sjerp en de wisselbeker overhandigen.

Tot ziens op 7 mei 2016 in de HJC manege te Tolbert, aanvang 18:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *