Hengstenshow tijdens finale

Op zaterdagavond 29 april a.s. zal in de pauze een kleine hengstenpresentatie gegeven worden. Mark den Teuling komt uit Brabant om zijn hengsten Jakarta (v. Five Star) en Imagine (v. Chippendale) te tonen aan het Noordelijke publiek. Voor de beste vrijbeweger is er een dekking te winnen van één van deze twee hengsten!

Jakarta is een 3-jarige nakomeling van Five Star uit de merrie Zonique L.E. (v.San Remo), die ondanks haar jonge leeftijd al 4 NMK merries bracht en de kampioen van Brabant in 2016, ze klasseerde zichzelf op ZZ-licht niveau.

Imagine is een 4-jarige nakomeling van Chippendale uit de Jazz-merrie Damaris STR. Deze merrie kreeg 80 punten voor exterieur en liep daarnaast een goede IBOP, met achten voor bijna alle onderdelen.

De finale zal beginnen om 18:30. Zorg dat je erbij bent!

Comments are closed.