ONNK 2018 in samenwerking met Hippisch Centrum Exloo

De voorbereidingen voor het ONNK 2018 zijn in volle gang. ONNK is hét evenement voor fokkers, handelaren en sportmensen om bijeen te komen. In samenwerking met Hippisch Centrum Exloo bieden wij u de mogelijkheid om voorafgaande aan de voorselecties van het ONNK te oefenen met uw paard op de train & trade dag. Hier krijgt u trainingsadvies en een beoordeling van uw paard. Tevens wordt er een seminar gehouden “ zegt vrijspringen iets over de manier van springen onder de ruiter.”

Op de finaledag van het ONNK wordt er door Hippisch Centum Exloo een veiling georganiseerd voor 2 t/m 5 jarige paarden en fokmerries. U heeft hierdoor als fokker/ gebruiker de mogelijkheid om uw paard op een goede manier in de etalage te zetten voor de koper.

Wat is ONNK?
Het ONNK is een Noordelijk kampioenschap voor vrijspringen en vrijbewegen van spring- en/of dressuurpaarden. Vele internationale spring- en dressuurpaarden deden in hun jonge jaren mee aan dit succesvolle Noordelijke evenement. Mis het niet!

Er vinden dit jaar wederom drie selectiewedstrijden plaats, deze vinden in resp. Drenthe, Friesland en Groningen plaats. Op 23 maart 2018 kan er geoefend worden bij de Train & Trade powered by Subli (Hippisch Centrum Exloo), vanaf 17:00. Let op, dit is geen selectiewedstrijd, maar slecht een mogelijkheid om te oefenen met uw paard. Opgave hiervoor kan via trainandtradeexloo@outlook.com. In 2018 zijn de ONNK selectiewedstrijden op de volgende locaties:

● 31 maart ’18: Selectie ONNK Rietweg Manege, Bronneger. Aanvang: 13.00 uur
● 14 april ‘18: Selectie ONNK HBC Stallen, Boyl. Aanvang: 13.00 uur
● 21 april ‘18: Selectie ONNK Dollard Manege, Winschoten. Aanvang: 13.00 uur
● 28 april ‘18: Finale ONNK Hippisch Centrum Exloo. Aanvang: 13.30 uur
Gevolgd door de Veiling Hippisch Centrum Exloo. Aanvang: 18.30 uur

Deelname is mogelijk voor 3-, 4 t/m 7 jr. spring- en/ of dressuurpaarden. Het ONNK is opengesteld voor alle stamboeken. De beste paarden over de drie selectiewedstrijden ontvangen een uitnodiging voor de finale in Exloo. Hier wordt gestreden om de felbegeerde Kampioenstitel ONNK 2018! Met een totaal van € 2000,- aan prijzengeld is dat zeker de moeite waard!

Comments are closed.